top of page
OmMøblert__dinarindsem (9 av 68) (1).jpg

Våre åpningstider

Mandag  12:00 - 16:00

Tirsdag   16:00 - 19:00

Torsdag  16:00 - 19:00

Lørdag    10:00 - 14:00


*Gratis parkering på området alle dager utenom mandag!

Adresse

SKIPPERGATA 35-39

Inngang er ikke fra Skippergata, men på motsatt side (øst-sida), midt i bakken. Vis-a-vis Otto Sverdrups gate 7. Kart finnes nederst på denne siden. 

PARKERING

Gratis kundeparkering tilknyttet OmMøblert sine åpningstider. Følg oppsatte parkeringsskilt på området.

 

NB! Gjelder tirsdag, torsdag og lørdag.

Mandager har vi ikke  tilgjengelig kundeparkering.  Avgiftsparkering på Nansen Plass like i nærheten. Alternativt er vi store tilhengere av sykkel og butikken ligger i umiddelbar nærhet til bussholdeplass. 

OmMøblert beliggenhet.jpeg

Mandager.

12:00 - 16:00. Ingen kundeparkering.

Vi har et spennende prøveprosjekt på gang, med en skoleklasse/ elevbedrift som holder butikken åpent på mandager. Åpningstidene er i skoletiden, fra 12:00 til 16:00, et tidspunkt hvor våre kundeparkeringer ikke er tilgjengelige i henhold til avtale. Nansen plass har betalt parkering i området, og det tar ca 2 minutter å gå derifra. Anbefaler ellers å spasere til oss hvis du er i sentrum, eller ta bussen gjennom Skippergata. Øvrige åpningsdager, tirsdag, torsdag og lørdag, har vi gratis parkering til alle besøkende kunder. 

Tirsdager og torsdager.

16:00 - 19:00. Gratis kundeparkering.

Vi har brukt lang tid på å venne folk til våre åpningstider onsdags ettermiddag. Når vi nå endrer til tirsdag og torsdag (samme tidspunkt), så føles det som en stor risiko å ta! Vi har likevel troa på tilpasningsdyktige Tromsøværinger, og etter et par bomturer så vil disse nye åpningstidene sitte. Grunnen til at vi endrer dag er fordi vi ønsker å teste ut flere åpningsdager i uken, og da falt disse dagene mer naturlig. Tiden er inne for å satse litt mer, og vi tar i mot alle lykkeønskninger! Tirsdager og torsdager altså. Ikke onsdag. 

Lørdager. 

10:00 - 14:00. Gratis kundeparkering.

Lørdagsåpent, som alltid. Den travleste dagen i uka, og kundenes favoritt-dag. Denne rører vi selvsagt ikke på. Vi gjør mye rart, men der går altså streken. Vel møtt til en trivelig og miljøvennlig helgehandel :-)

bottom of page