top of page

Kontakt oss!

Kontakt

Telefon: +47 481 84 869
Send oss en e-post, fyll ut skjema nederst på siden, eller skriv til oss på Facebook og Instagram. 

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

Addresse

Skippergata 35-39, 9008 Tromsø

NB! Inngang fra langsiden (Otto Sverdrups gate) bort fra Skippergata.

Himmelretning: øst (mot fastlandet). 

Se kart lengre ned. 

Åpningstider

Mandag  12:00 - 16:00

Tirsdag   16:00 - 19:00

Onsdag   Etter avtale

Torsdag  16:00 - 19:00

Lørdag    10:00 - 14:00

Vi er ofte på jobb utenom åpningstider, ta gjerne kontakt hvis du vil stikke innom en tur!

 • Leverer dere møbler?
  Vi tilbyr levering i Tromsø-området mot et tillegg i pris. Sofa (som vi leverer mest av) har et startbeløp på 790,- avhengig av størrelse og leveringsadresse. Vi er relativt fleksible på tidspunkt for levering. Levering forutsetter hjelp av bæring ut av bil på leveringssted. Vi kan også hjelpe med innbæring av møbler, etter avtale. Pristillegg kan forekomme. Vi ønsker best mulig beskrivelse i forkant av tilgjengelighet (trapper, heis, smale inngangsparti osv.).
 • Hvordan foregår betaling?
  Vi har nå fått kassesystemet på plass, så hos oss kan dere enkelt betale med kort! Dette er foretrukket betalingsmåte. Vi tar også i mot kontant, men har svært begrenset med veksel i kassa. Ved større kjøp eller kjøp uten fysisk oppmøte i butikk, kan vi også sende faktura på e-post (eller som EHF til bedrifter), med betalingsinformasjon. Denne betales så på vanlig måte via overføring på konto, uten gebyrer (ved betaling innen forfall).
 • Har dere returrett på møbler?
  Som bruktforhandler minner vi om at dette er brukte møbler som selges som de er. Det er kundens ansvar å se over møblene før kjøp. Det er ingen garanti på brukte møbler, og vi har dessverre ingen returrett på våre møbler.
 • Tar dere i mot møbler?
  Ja! Send oss bilder + kort beskrivelse av møblene dere gir bort / selger, så blir vi enige. Send ei melding på Facebook/ Instagram, eller fyll ut innmeldingsskjema som finnes på hjemmesiden. Vi tilbyr selvfølgelig henting av møbler som egner seg i butikken. Bilder og beskrivelse kan sendes på Facebook, Instagram eller e-post. Ønsker dere å sende på sms er det bare å spørre, så ordner vi det også. Innmeldingsskjema: www.ommoblert.no/doner-ditt-mobel
 • Hvorfor donere/ selge til OmMøblert?
  - Vi bidrar til et lokalsamfunn med mindre bruk og kast, og mer bruk og gjenbruk. - Vi kan hente på relativt kort varsel - Du slipper å legge ut på en Facebook-gruppe med kommentarfelt og budrunder - Vi er en trygg og sikker betaler, med bruktvillning fra politiet.
 • Tar dere i mot alt av møbler?
  Vi skulle gjerne tatt i mot alt av potensiell gjenbruk, men må dessverre være selektive. Dette er både grunnet begrenset kapasitet, men også fordi vi ønsker en oversiktlig butikk med pent brukte møbler av en viss kvalitet. Vi takker likevel for alle henvendelser, og er svært ydmyk og takknemlig ovenfor alle som ønsker å bidra til et grønnere Tromsø!
 • Er prisene inkludert mva?
  Alle våre priser er inkludert mva, og ekskludert fraktkostnader med mindre annet er avtalt. Mva spesifiseres ikke på salgskvitteringen/ faktura, da denne ikke er fradragsberettiget som inngående moms. Kundene våre trenger med andre ord ikke hensyneta moms, og det legges ikke til mva på prisene våre. Mer spesifikt og litt regnskapsteknisk: MVA på brukte varer er ikke fradragsberettiget som inngående merverdiavgift, dette iht. avansesystemet for bruktforhandlere (jf. Merverdiavgiftsloven § 4-5)

OFTE STILTE SPØRSMÅL

bottom of page