top of page

Vi ser etter flere flinke folk. 

"Det hadde vært fint med flere ansatte"

- ansatt hos OmMøblert

Vi søker deltidsansatte, både butikkmedarbeider, markedsføringsansvarlig og sjåfør.

OmMøblert Bruktbutikk er en annerledes bedrift, og vi liker annerledes.

Vi har store ambisjoner, for oss selv og for Tromsø som en mer bærekraftig by å bo i.

Og vi ønsker å finne en person som vil være med på denne reisen.

 

Vi søker en butikkmedarbeider som kan bidra til det daglige arbeidet i butikken. Rensing, fiksing, pussing og oppgradering av møbler på lager, men også ommøblering, rydding og finjustering av butikk. Og selvfølgelig salg og kundekontakt, med alt det innebærer.

Vi søker også en person som kan bidra til økt markedsføring ved hyppigere/ smartere oppdateringer på sosiale medier/ nettbutikk. Vi ønsker å nå ut til flest mulig i Tromsø og omegn, og vet at økt digital synlighet vil bidra stort til dette.

Sist, men ikke minst søker vi en eller to personer som kan fungere som sjåfør til hentinger og leveringer av brukte møbler. Arbeidsmengden varierer, også tidspunkt for kjøringer. Både dagtid og ettermiddag, men tirsdag og torsdag ettermiddag er de store hentedagene.

Muligens en perfekt deltidsjobb for en fysisk sterk person?

 

Stillingene vi lyser ut er rundt 25-50%, men kan du bekle flere roller (feks butikkmedarbeider og markedsføring), kan stillingsprosenten økes.

 

Har du godt humør og høy arbeidsmoral? Er du kreativ, kundevennlig og et snev av praktisk anlagt? Er du motivert, inkluderende og ønsker å skape noe større? 
Da har du det vi ser etter!

 

Alle er velkommen til å søke, og har du spørsmål er det lurt å spørre! 

Butikkmedarbeider

Markedsføringsansvarlig

Sjåfør

Bli bedre kjent med oss!

  • Facebook
  • Instagram
Worker with Ladder

Hei

Har du engasjement, godt humør og høy arbeidsmoral?
Er du inkluderende og tålmodig? 

Da har du det vi ser etter!

Resten finner vi jo ut av. 
Sammen.

Salg

Bæring

Innkjøp

Henting

Annonsering

Kundekontakt

Kaffebrygging

Vareregistrering

Ommøblering

Bildetaking

Rydding

Rensing

Kjøring

Kjøp

Elever

Kunder

Finn.no

Facebook

Dagsoppgjør

Veibeskrivelser

Markedsføring

Åpningstider

Instagram

Levering

Prising

NAV

Hei

Har du engasjement, godt humør og høy arbeidsmoral?
Er du inkluderende og tålmodig? 

Da har du det vi ser etter!

Resten finner vi jo ut av. 
Sammen.

Hverdagen

Hos OmMøblert

Akkurat her, i følge et raskt Google-søk, vil det være helt normalt å ramse opp alle egenskaper vi ser etter hos vår nye medarbeider/ markedsføringsansvarlig/ sjåfør. Men vi er jo ikke helt normal. Vi er en annerledes bedrift, og vi liker annerledes. 

 

Nedenfor følger en sannsynlig arbeidsdag hos OmMøblert. Vi søker deg som vil kunne trives i dette scenarioet, og ønsker å være med i utviklingsfasen av et konsept med store ambisjoner.

En helt vanlig tirsdag

Dagen starter med en kopp kaffe. Eller ikke, vi skal ikke blande oss i det. Du starter dagen helt som du vil. Andreas har hatt et morgenmøte med Marie og laget en skisse for dagen. Han sitter i en litt annen tidssone og prøver så godt han kan å holde kontroll. Men det er Marie som egentlig har det. Hun tar så en gjennomgang med våre nye ansatte (dette kan være deg). Her er det lov å ta seg en kaffe. 

Det er tirsdag og vi har åpent fra 16 til 19. Før det har vi avtalt levering av en 2-seter sofa (og en puff) til Kvaløysletta. Vi skal hente en Wonderland-seng på Tomasjord og et spisebord med to klaffer på sydspissen. I tillegg må to sofa i butikken renses. Den ene sofaen har en ødelagt fot og den andre mangler hengsel til sjeselongen, dette må fikses. Lokalet skal støvsuges og det er en stund siden vi har tørket støv i butikken. Vi har fått 7 henvendelser på e-post, og  enda flere på Facebook.  I tillegg trenger vi bilder av Ikea-sofaen innerst i butikken. Denne skal vi bruke til oppmerksomhet på sosiale medier i forbindelse med dagens åpningstid. Før 16:00 må vi huske å registrere ny møbler, og sørge for at alt i butikken har prislapp og varenummer. Og kaffen må selvsagt settes på kok

Andreas maser fortsatt om bilder, mål og annonse av de lenestolene fra Ekornes. "Den beste måten å nå ut til folk er ved å lage gode annonser til nettbutikken vår på Finn. Mange hadde aldri hørt om oss før de så den annonsen for et par dager siden". Og det ønsker vi jo, at folk skal høre om oss. 

 

Sjåføren, som gleder seg til en fysisk tung dag,  henter varebilen og tar med seg medhjelper, hentelapp og en påminnelse om å huske signatur på dagens leverings- og henteoppdrag.  Alle oppdrag ligger i kalenderen, og det det er ca 4 timer med planlagt kjøring. Det kan også bli 5 timer, dersom den ene sofaen ikke gikk inn i heisen likevel. En sjåfør som gjerne tar den ekstra timen, er vedkommende vi ser etter!

 

De stakkars blomstene i butikken blir vannet av vår nye butikkmedarbeider, som deretter starter rens av den ene sofaen. Daniel viser deg hvordan dette gjøres, og tar selv tak i sofa nummer to. For så langt har vi faktisk kommet, at vi har to rensemaskiner i butikk! 

 

Marie setter på kaffen. Sannsynligvis runde nummer to, siden alle ansatte var såpass kaffetørste ved oppstartsmøte. Andreas plages med momsoppgaven, men dette slipper du å tenke på. Han har også tett dialog med NAV, og vi har sannsynligvis en praksiskandidat som mer enn gjerne hjelper til med ommøblering og klargjøring av butikken. Kundekontakten har Marie ansvaret for, men hvis vi får en kundevennlig butikkmedarbeider som ønsker å jobbe med salg - så fordeles dette mer enn gjerne! 

 

Vi ønsker å utvide med flere folk for å se hvor stort dette konseptet kan bli. Foreløpig er det en selvstendig jobb, og personene vi søker må se arbeid, være engasjert og ønske å gjøre det lille ekstra. 

Både Andreas og Marie tar noen telefoner og svarer på henvendelser i løpet av dagen. Kunder dukker plutselig opp på døra. Mange ønsker å gi bort møbler, noen vil selge. Enkelte lurer på hva vi holder på med, andre hvor vi holder til. Du får være på avgjørelser. Av og til feile avgjørelser, men er det egentlig feil hvis vi lærer av det?

 

Den foten som skulle fikses på den ene sofaen har Daniel allerede fikset, og vår nye markedsføringsansvarlig har postet på sosiale medier. Dette kan være deg, og selv om det ofte holder med : "Tirsdagsåpent fra 16:00 til 19:00, velkommen skal du være" med en kaffeemoji på slutten for å minne om gratis kaffe til alle besøkende kunder, så har du kreativ frihet her. Det er lov å gjøre det personlig, vi ønsker å gjøre butikken så lite steril som mulig. "Husk at vi har gratis parkering alle dager utenom mandager" kan også være en fin påminnelse, men dette finner du ut av. Bilder er vi uansett avhengig av, så du må muligens finne fram kamera før kundene strømmer på!

Innimellom her er det mange arbeidsoppgaver vi trenger hjelp til å se. Kontinuerlig ommøblering i butikken hører med til hverdagen. Hva vi kjøper av møbler og hva vi tar imot gratis finner vi gjerne ut av i lag, men også her er det et mål å ta egne avgjørelser. Marie hjelper Andreas med å  holde den røde tråden så lite krøllete som mulig, delegerer arbeidsoppgaver og bidrar til god kommunikasjon med både kunder og ansatte. Det er alltid noe å gjøre, og vi setter aller størst pris på deg som ser nettopp det!

Vi føler det er et stort potensiale i denne lille bruktbutikken nord i Skippergata, og vi trenger hjelp av deg til å ta steget videre. 

En typisk arbeidsdag hos OmMøblert,
i stikkord

Salg

Bæring

Innkjøp

Henting

Annonsering

Kundekontakt

Kaffebrygging

Markedsføring

Ommøblering

Bildetaking

Rydding

Rensing

Frakt

pexels-cottonbro-studio-5089155.jpg

Hva kan vi tilby?

Hvis du ender opp med å søke på denne stillingen, så antar vi det er fordi du synes den skisserte hverdagen over her virker interessant, utfordrende og spennende? 

I såfall kan vi tilby en interessant, utfordrende og spennende hverdag! 

 

Hverdagen kan også bli hektisk, kaotisk og fysisk. Men det er kanskje det utfordrende betyr? Aller mest har vi det gøy, og som ansatt hos oss blir du med i en familie med god kommunikasjon og felles mål. Vi ønsker alle å skape en trivelig arbeidsplass som bidrar til en bedre fremtid.

Vi gir framtiden - og folk - èn sjanse til. 

90s Radio

Frihet

Med en daglig leder langt unna vil det bli gitt mye frihet (under ansvar). Ansatte får mye tillit, og har tillatelse til å ta små og store avgjørelser. Du får tillit til å representere OmMøblert og våre verdier til alle kunder du møter.

Leather Working Tools

Samarbeid

Vi er en liten bedrift som samarbeider godt, og det finnes ingen dumme spørsmål vi ikke har lurt på selv. Vi lærer av alle feile avgjørelser, og vi er ikke redd for å lære! Med god kommunikasjon og en god dose tålmodighet så kommer vi langt!

Stylist Book Case

Engasjement

Vi er en engasjert bedrift som ønsker å bidra til å nå byens klimamål. Vi prøver å forbedre oss hele veien, og vi har motiverte folk som ønsker å gjøre en forskjell - både for seg selv, miljøet og  Tromsø by.  

Wooden Window

Noe for deg?

  • Instagram
  • Facebook

Legg ved søknad (og les mer om stillingen) på den linken under som treffer best. Vi tar også i mot e-post, eller ei melding på Instagram/ Facebook, det er ikke så nøye for oss. Skriv noen ord om deg selv og hvorfor du kunne tenke deg denne jobben. Vi trenger ikke komplisert cv, eller lang erfaring, men et navn og en beskrivelse av motivasjon hadde vært trivelig! Ser fram til å høre fra deg :-)

bottom of page