top of page
Walking by a Vintage Store

Våre samarbeidspartnere

OmMøblert ønsker å være mer enn et samlingspunkt for pent brukte møbler. Vi ønsker å bidra til en enklere økonomisk hverdag for folk flest. Vi ønsker å hjelpe Tromsø i  sine ambisiøse klimamål. Vi ønsker folk utenfor arbeidslivet hjertelig velkommen tilbake, og vil aktivt bidra til at flere får denne muligheten. Derfor er vi stolte av våre samarbeidspartnere, som gjør det mulig for oss å nå våre mål. Ønsker du å samarbeide med oss? Send oss en e-post eller fyll ut kontaktskjema under!

En fordel for flere

Nyheim Bolig

Nyheim Bolig

Vårt mål er ikke at alle må benytte seg av OmMøblert ved kjøp/salg av møbler, men at flest mulig skal vite om muligheten. Nyheim Bolig er en miljøfyrtånsertifisert bedrift som ønsker det samme for sine medlemmer, og det er vi takknemlig for. Med 136 tilgjengelige leiligheter vil Nyheim Bolig nå ut til et stort og bredt publikum. Dersom vi får en prosentandel av disse til å donere og selge i stedet for å kaste, og til å kjøpe brukt i stedet for å kjøpe nytt - da utgjør vi en forskjell!

Og da er det til fordel for flere enn beboerne til Nyheim Bolig. 

Èn sjanse til

Ressurs Tromsø

OmMøblert sitt slagord èn sjanse til gjelder ikke kun pent brukte møbler. Det gjelder også personer som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, og som ønsker seg tilbake. Vi er stolt av å være en av få bedrifter i Tromsø som NAV, via Ressurs Tromsø, tar kontakt med hvis noen kunne tenke seg å jobbe for oss. Dette er en ordning som vi er veldig stolt av, og som gir oss masse tilbake. 

Ressurs Tromsø
bottom of page